0548-366715 info@kleintwennaar.nl
Belastingadvies

Belastingadvies

Klein Twennaar Financiële Diensten heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van belastingadvies voor particulieren, de MKB klant en de non-profit sector.

Particuliere klant

Wij kunnen zowel uw belastingaangiftes  verzorgen alsmede uw aanvragen van uw zorgtoeslag, huurtoeslag en kindertoeslag. Uiteraard kunnen wij namens u ook bezwaar- en beroepsprocedures voeren. Omdat de klant bij onze dienstverlening voorop staat bieden voor de particuliere klant een zogenaamd fiscaal service-abonnementaan. Hiervoor regelen wij dan voor u jaarlijks de belangrijkste zaken op fiscaal gebied.

Een van onze andere specialismen is het terugvragen van uw belastinggeld over voorgaande jaren, ook in die gevallen waarbij u reeds aangifte hebt gedaan en de Belastingdienst u een definitieve aanslag heeft opgelegd. Wij kunnen voor u kosteloos beoordelen of u over een verstreken periode van maximaal 5 jaar nog belastinggeld kunt terugvragen en werken hierbij met het unieke concept no-cure-no-pay. Dit betekent dat u ons alleen betaalt indien u daadwerkelijk belastinggeld terugontvangt van de Belastingdienst. Wij berekenen dan een percentage over het door u terugontvangen belastinggeld.

Zakelijke klant

Voor de zakelijke klant kunnen wij alle aangiftes verzorgen, variërend van de aangiftes winstbelasting, loonbelasting tot omzetbelasting. Daarnaast kunnen wij u natuurlijk van advies voorzien en namens u bezwaar- en beroepsprocedures voeren.

Non-profit sector

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van belastingadvies voor gemeenten, provincies en waterschappen. Wij hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van adviezen op het gebied van de omzetbelasting, btw compensatiefonds en de vennootschapsbelasting.
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Hulp nodig? Chat met ons