0548-366715 info@kleintwennaar.nl
Particuliere Aangifte

Particuliere belastingaangifte

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere belastingaangiftes. Wij hebben zeer ruimte ervaring op dit gebied en zijn gecertificeerd belastingadviseur (Master Belastingadviseur en lid van het Register van Belastingadviseurs).

Wij kunnen snel en efficient werken doordat wij in de meeste gevallen bij onze klanten thuis de belastingaangiftes invullen. Alle informatie is dan voorhanden. Dit in tegenstelling tot de meeste accountantskantoren en boekhoudbureau’s waar u als klant zelf uw spullen naar toe moet brengen. Alles wat u niet aanlevert zal ook niet door hen worden verwerkt en bovendien hebt u geen zicht op de tijdsbesteding. Onze ervaring leert dat accountantskantoren en boekhoudkantoren toch al snel tussen de € 150,= en zelfs € 300,= per aangifte berekenen. Onze tarieven liggen beduidend lager. De meeste accountants- en boekhoudkantoren zijn dan ook niet toegerust op het verzorgen van particuliere aangiftes en wij daarentegen wel.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Onze voordelen nog even op een rij:
– Deskundig en betrouwbaar
– Wij komen bij u aan huis
– Voordelig
– Uitstekende nazorg
– Zeer ruime ervaring

Deskundige hulp bij uw belastingaangifte
Wij beschikken over ervaren, professionele en geschoolde belastingadviseurs die alle fiscale mogelijkheden voor u optimaal benutten. Wij werken voor zowel particulieren als het Midden en Klein Bedrijf.

Wij komen bij u aan huis
Wij kunnen uw belastingaangifte of administratie bij u thuis verzorgen. Dit bespaart u tijd en rompslomp doordat u niet met papieren en mappen op pad hoeft. Ook kunt u dan niets vergeten mee te nemen.
Wij hebben ook mogelijkheden uw belastingaangifte of administratie op afstand te verzorgen. U ontvangt dan van ons een checklist met informatie die wij zijn benodigd voor uw belastingaangifte of administratie. De benodigde informatie kunt u ons dan per e-mail, post of online doen toekomen. Wij verzorgen dan vervolgens uw belastingaangifte of administratie bij ons op kantoor. Voordat wij de belastingaangifte versturen naar de Belastingdienst bespreken wij deze met u.
Wilt u hierover meer weten, vraag dan vrijblijvend informatie aan.

Voordelig
Wij zijn van mening dat het verzorgen van een belastingaangifte of administratie niet duur hoeft te zijn. Wij hanteren dan ook een van de laagste tarieven in Nederland. Wij beschikken niet over dure kantoorpanden doordat wij de klanten veelal thuis of op de zaak bezoeken. Door mee te denken met de klant over het inrichten van de administratie en boekhouding, kunnen wij voor de klant kosten besparen.

Uitstekende nazorg
Wij streven naar een duurzame relatie met de klant. Dit betekent dat wij erg veel belang hechten aan de nazorg van uw belastingaangifte of administratie. Wij staan garant voor de kwaliteit van het door ons geleverde werk. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van het verzorgen van uw belastingaangifte of administratie.

Hulp nodig? Chat met ons