E-mail: info@kleintwennaar.nl    |   Bel: 0548-366715   |  inloggen NH1816  |  inloggen adviseur online
Hoe mogen we je helpen?

No-Cure-No-Pay

In voorkomende gevallen kunnen wij u het no-cure-no-pay concept aanbieden voor aangiftes inkomstenbelasting. Wij komen als belastingadviseur regelmatig foutieve aangiftes van voorgaande jaren tegen bij onze klanten waarbij door hen zelf dan wel door hun voormalige belastingadviseur niet voldoende belastinggeld is teruggevraagd. Dit is natuurlijk erg zuur.

Omdat wij dan veelal merken dat onze klanten er tegenop zien alsnog dit belastinggeld terug te vragen en het bovendien niet zeker is dat er ook daadwerkelijk door de Belastingdienst wordt terugbetaald omdat alleen nog maar een verzoek om ambtshalve herziening bij de belastinginspecteur mogelijk is, hebben wij hiervoor het no-cure-no-pay principe geïntroduceerd. Dit betekent dat wij tot 5 jaar teruggaan en namens u om ambtshalve teruggave van teveel betaald belastinggeld bij de Belastingdienst gaan vragen.

Dit kost u niets. Het enige wat wij dan vragen is een percentage van het door de Belastingdienst uitbetaalde belastinggeld. Ontvangt u niets dan betaalt u ons ook niets. Wel zo eerlijk vinden wij. Ontvangt u wel belastinggeld terug waar u dus niet meer op had gerekend, slechts dan betaalt u ons een van te voren afgesproken percentage van dit bedrag.

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie